top of page

Kennisbank

Onze kennisbank biedt een scala aan waardevolle informatie en inzichten

Podcast

In onze podcasts verkennen we diverse onderwerpen, met een focus op onder andere ondernemerschap en rechtszekerheid.

 

We delen inzichten, best practices en inspirerende verhalen van experts en visionairen die bijdragen aan duurzame economische ontwikkeling.

 

Laat je inspireren door de impactvolle discussies die ons helpen om een toekomst te creëren waarin iedereen kan excelleren en floreren.

Vraagstukken

Onze denktank heeft een reeks van 10 korte filmpjes (3 tot 5 minuten) om de economische geletterdheid te versterken. Elke les biedt waardevolle inzichten en lessen om mensen te helpen een beter begrip te krijgen van economische concepten en hun rol in de maatschappij.

_edited.jpg

Ons gedacht

In 'Ons gedacht' verkennen we essentiële hefbomen zoals efficiënt bestuur, doelgerichte kerntaken en een evaluatiecultuur.

 

We delen best practices en zetten ons in voor meer verantwoordelijkheid, efficiëntie en integriteit op alle niveaus. Met respect voor diverse perspectieven en verschillende standpunten streven we naar een open en constructief debat.

Publieke opinie

Hier vind je een overzicht van artikelen, items en publicaties die in de media zijn verschenen en die het resultaat zijn van onze inspanningen om een florerend Vlaanderen te bevorderen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste mediahoogtepunten die onze missie om Vlaanderen voort te stuwen als een dynamische en welvarende regio ondersteunen.

bottom of page